Ingen fika utan kakor
Vi på Trygg Bil använder kakor för att ge dig en skräddarsydd upplevelse när du besöker vår webbplats. Och när du besöker oss bjuder vi dig på en riktig fika med en kopp kaffe och kaka.

Gör din bil personlig med ŠKODA tillbehör

Hos oss hittar du allt från stylingdelar till praktiska tillbehör som gör din körning säkrare

På Trygg Bil hittar du ett brett utbud av tillbehör för din Skoda, som hjälper dig att uttrycka din personliga stil och gör din bil mer unik. Ett sätt att anpassa både insidan och utsidan av din bil är genom att använda stylingdetaljer och andra tillbehör. Vårt sortiment av Skoda tillbehör för bilens utsida inkluderar backspegelkåpor, bakluckespoiler, kromlister, LED-baklyktor och sportändrör. För att förbättra din bils komfort och stil på insidan har vi ett brett urval av Skoda tillbehör, såsom förvaringsmuggar, läsplattshållare, klädhängare och sportpedaler.

Vi erbjuder också praktiska tillbehör som gör din körning säkrare och enklare, exempelvis bilbarnstolar, parkeringssensorer, navigationssystem och backkameror som uppgraderar din Skoda.

I vårt sortiment av bilvårdsprodukter hittar du de bästa produkterna för att ta hand om din Skodas interiör och exteriör, såsom rengöringsmedel, smörjmedel, rostskydd, polering och doft.

Maxa din ŠKODA - originaltillbehör designat för att passa din bil perfekt

Våra Skoda-tillbehör är originalprodukter som är speciellt utvecklade, tillverkade och certifierade av Skoda för att passa din bilmodell. En originaldel från Skoda håller alltid samma höga kvalitet som delarna som monterades på din bil när den var ny, vilket betyder att varje komponent är konstruerad för maximal livslängd, säkerhet och prestanda.

Kort sagt, med Skoda originaltillbehör kan du vara säker på att din Skoda kommer fortsätta vara 100% Skoda precis som det var tänkt. Du kan också välja att delbetala dina tillbehör räntefritt på 12 månader med ditt Skoda-kort.

Hittar du inte det du söker eller behöver hjälp med att hitta rätt tillbehör till just din bil.