Ingen fika utan kakor
Vi på Trygg Bil använder kakor för att ge dig en skräddarsydd upplevelse när du besöker vår webbplats. Och när du besöker oss bjuder vi dig på en riktig fika med en kopp kaffe och kaka.
Bild av kupén i en CUPRA Leon.

Boka servicetid för din CUPRA och se priset direkt

Auktoriserad CUPRA-verkstad

Vi tar hand om din CUPRA när det är dags för service eller reparation. Hos oss är du alltid garanterad att servicen utförs av en certifierad servicetekniker med gedigen kunskap om din bil. Vi servar alltid din bil med originaldelar och i vår verkstad använder vi verkstadsutrustning som är godkänd av SEAT/CUPRA.

Trygg Bil Stockholm

När du behöver reparation av din CUPRA, kan vi hjälpa dig med de flesta typer av reparationer; vi utför allt från motor- och mekanik, till däck och bilglas. Vår personal genomgår utbildningar speciellt för CUPRA, så att du alltid får den bästa servicen anpassad för din bil. Hos oss på Trygg Bil hittar du de flesta originaldelarna hemma i vårt lager och vi har originaltillbehören du behöver.

Vi har originaldelarna till din CUPRA

I vår verkstad hittar du bara originaldelar av högsta kvalitet till din CUPRA som är specialanpassade för att passa din bil perfekt. Genom att använda originaldelar och tillhör ser du till att din CUPRA förblir 100% CUPRA och du ökar både bilens livslängd och andrahandsvärde.

Dina fördelar med SEAT-kortet

Här är några av fördelarna för dig som har SEAT-kortet VISA;

  • Dela upp dina betalningar. Ingen ränta eller avgifter upp till 12 månader
  • Allt samlat på en faktura
  • Ingen årsavgift
  • Tanka din bil förmånligt
  • Poäng på allt du handlar med kortet