Ingen fika utan kakor
Vi på Trygg Bil använder kakor för att ge dig en skräddarsydd upplevelse när du besöker vår webbplats. Och när du besöker oss bjuder vi dig på en riktig fika med en kopp kaffe och kaka.
Bild av kupén i en CUPRA Leon.

Boka servicetid för din ŠKODA och se priset direkt

Auktoriserad ŠKODA-verkstad

Se till att din ŠKODA får det allra bästa i serviceväg och delar. Lämna in din bil hos oss när du behöver hjälp med service, reparationer, bilglas, däck eller tillbehör till din ŠKODA. Hos oss är du alltid garanterad att servicen utförs av en certifierad servicetekniker med gedigen kunskap om din bil.

Trygg Bil Stockholm

Med vår specialistkompetens utför vi originalservice på din ŠKODA. När du lämnar in din bil hos oss så vet du att din bil får den bästa servicen och tillsynen. Kontakta oss när du behöver hjälp med service, med eller utan serviceavtal, tillbehör eller garantiåtgärder.

ŠKODA originaldelar

Du kan alltid vara trygg med att din ŠKODA får originaldelar direkt från fabriken när den repareras av oss. Vi har lång erfarenhet och specialistkunskap av ŠKODA och vet precis vad din bil behöver. Vi lagerför ett stort sortiment av originaldelar till ŠKODA och har de flesta delarna hemma på vårt lager.

Dina fördelar med ŠKODA-kortet

Här är några av fördelarna för dig som har ŠKODA-kortet VISA;

  • Dela upp dina betalningar. Ingen ränta eller avgifter upp till 12 månader
  • Allt samlat på en faktura
  • Ingen årsavgift
  • Tanka din bil förmånligt
  • Poäng på allt du handlar med kortet