Ingen fika utan kakor
Vi på Trygg Bil använder kakor för att ge dig en skräddarsydd upplevelse när du besöker vår webbplats. Och när du besöker oss bjuder vi dig på en riktig fika med en kopp kaffe och kaka.

Auktoriserad verkstad för Volkswagen Basservice

Boka basservice till din Volkswagen, utförd av våra specialtekniker.

Basservice

Detta är ett billigt sätt att se till att din Volkswagen, trots att den blivit lite äldre, håller sig i form. När det är dags för service får du en okomplicerad och personlig undsättning. Din Volkswagen är konstruerad för ett långt och friktionsfritt liv, därför finns vi här för dig.

Välkommen att boka din Basservice hos oss idag. Med Volkswagen-kortet VISA kan du dela upp din betalning räntefritt i upp till 12 månader, utan avgifter.

När behöver jag serva bilen med en basservice för Volkswagen?
Det är bra att då och då se över och underhålla bilens komponenter och system så de är i ett bra skick. Vi rekommenderar att du gör en basservice för din Volkswagen en gång per år eller vid varje 12 000 - 15 000 körda mil för att säkerställa att din bil håller sig i ett utmärkt skick. När du servar bilen får du ett serviceprotokoll som visar att din bil har fått service och underhåll. Ett serviceprotokoll är bra att ha för att ha koll på bilens servicehistorik och ger en dokumentation över vilka reparationer som gjorts och när de utfördes. När du har koll på din bils servicehistorik kan det minska risken för onödiga reparationer och extra utgifter.  

Volkswagen servicepris hos oss på Trygg Bil
Hos oss på Trygg Bil betalar ni 1895 kr inklusive moms för vår förmånliga basservice. 

Var hittar jag Volkswagen service i Stockholm?
Letar du efter en verkstad för Volkswagen service i Stockholm har du kommit rätt. Du hittar vår verkstad på Radiovägen 19 i Tyresö, välkommen att boka tid och gör en basservice av din Volkswagen hos oss idag. Med Volkswagen-kortet VISA kan du dela upp din betalning räntefritt i upp till 12 månader, utan avgifter.